Thursday, August 22, 2013

Model ASSURE boleh tak, awak tolong taipkannn sendiri.. siapa awak sebenarnya???
Kalo boleh sila hantar dalam keadaan yang kemas, at least 10 m/s...
Erm.. terangkan sekali, kenapa kami kena tulis tentang awak..
awak ne siapa? siapa yang buat awak??
Heinich????????????

Sunday, August 18, 2013

Last PBS ^_^

Assalamualaikum...
lama tak menulis kan.. =)
Oh.. setiap kali pbs sempat menconteng, nampak sngt suka curi tulang.. hehe..
Bukan macam tu, tp memang tak banyak kerja pun..
cuma kalau boleh, memang nak ambik peluang untuk pbs kali ne, belajar betul2..
tengok mcm mn guru2 mengajar.. =)

Rasa semangat nak jadi guru.. hehe..
erm.. tpi, sy ada cita2 baru..
in shaa Allah... sy nak sambung lagi..
kalau boleh, nak jadi guru cemerlang. dan kalo dpt jdi pensyarah ok juga..
hehe..
ish2... tak layaknya diri yg pemalas ne, bercita2 besar..hehe..
jadi, kena rajin2 la..
tiba2 pula bersemangat...
=D

Tahu tak??
saya suka seseorang...tapi, biarlah rasiah ya..
sya bahagia la.. sebabnya.... dia soleh..
ermm...
sya kalau tak cukup soleha, memang tak layak untuk orng ne.
jadi dalam proses nak jadi soleha la juga.. hehe...

Oh ya...
asaimen masih banyak.. tak tahu nak start mcm mn...
=(
Oh ya...
saya rasa, saya suka sangat main dgn adik2 dekat rumah..
huhu..sy mesti rindu dorang nanti...
lastly...
saya rindu dekat blog ne..
rasa lamaaa sangat tak mencnteng..
kan3??
salam rindu.. ;)
tak ketinggalan untuk mengucapkan selamat hari raya,
maaf salah silap...
saya cuma manusia biasa, tak lari dari dosa...
=)