Monday, July 16, 2012

Excercise Jiwa..Bila Kelas Sampai Petang...

Ne Sem 2 Pismp....
Sem yang sangat2 mencabar dan mulai terasa bahawa diri ini berada dalam opsyen perguruan..
Dalam beg, kena ada gunting, pisau, gam, warna dan macam2 lagi..
Rasa macaam budak sekolah pun ada gak.
Best tapi penat...
Ap2 pun ne gambar the latest yg baru di edit oleh rakan kelas yang kreatif, enovatif dan kritis.. haha..

Gambo ne, ambik kat depan dewan ja, tpi nampak mcm kat dlm hutan plk.. hehe.. cantik sangat...
Bila cerita tentang hutan, rindu plk dkt sesuatu tempat..haha..

k la.. skrg dlm kelas da ne.. sementara tunggu lec. nak mai..huhu,, k la.. tym study pun sy da dpt tingkatkan tahap keseronokan dgn mendengar radio Ikim sepnjang akt.gerko dan juga mendgr muzik spanjang kelas, without anyone know.. hahaha.. wireless secar dlman itu la rasiah keseronokan sambil belajar..
Sambil2 tu, siapkan bahan bacaan sampingan untuk mengelak daripada kebosanan ketika berhadapan dengan sesuatu yg memboringkan.haha..

Nak tahu lagi kelebihan mendengar radio dlalam bnyk keadaan, antaranya ialah dapat mengelak daripada melayan ataupun mendengar cerita2 yang tak penting ataupun xbest.. sebab, diam itu kadang2 jauh lebih baik. tambah2 lagi orang yang mcm sy, ada dunia sendiri, walaupun tahap sosial tu memang boleh dikatakan ok la.. hehe...

sy suka dgr muzik, sebab dapat membuang kepenatan dan melupakan masalah. Then, i can enjoy my life.. cuma kekadang tu, memerlukan seseorang gak untuk mendengar. ^_^










No comments:

Post a Comment