Monday, October 17, 2011

Speaking Muet Dah Habis...^_^..^_^

Alhamdulillah, hanya itu ungkapan yang mampu ku unkapkan.. huhu.. akhirnya lepas juga.. Nak tahu cerita lebih lanjut??hehe Hari ne, jam 7.15 pagi, saya dan Ena da bertolak g bilik muet.. Semangat!! Tapi x study ap pun.. haha.. malam tu, tgk The arrival la kunu, nak tingkatkan vocoubolary la kn.. selaps tu,maen game cri benda dlm bhs English..haha.. membantu tak?? tak de nye..haha Tapi, sepanjang kat bilik kurungan, sy syok gak.coz ad kwn Ena, tuk bercerita.. kitorang speaking.. saja ja,nak saiko org sebelah..haha... sebenarnya kitarong pun bkn tw ap.. haha Ingatkan sekumpulan dgn Ena, tp akibat 3 org tak hadir, kami pun berpecah kumpulan. Nak tw siap ahli kump sy??hehe Budak poli namanya Ayyub dan Syed Razi.. Kira lawak la juga kita org..haha kami dpt tajuk pasal relationship.. ap yg dpt membantu meningkatkn nya.. sy dapat kualiti perhubungan dr sudut murah hati.. x bnyk point,melalut ja lebih..haha Tp, tetap rs syok, sebab ada bnda yg tersa lwak.. xtw nak cita cmn.. Tp, thanks la kat ahli kump. yg memang cukup besederhana..hehe Apa2 pun,speaking test da berakhir.. petang ne nak g lunch dengan semua classmate. kira majlis penutup sem la..huhu.. Nak ckp tntang sem ne, x leh la..bnyk sngt benda yg terjadi.. Kn buat tajuk baru lah jwbnya.hehe.. k..la... da rasa lega mcm ne, smpi rasa cam x wujud plk exam lg..haha k..la mun.. teruskan berusaha..k!!^_^... erm lupa plk..da nak cuti da..hehe..

2 comments:

  1. wah...ang dapat band brapa????

    ReplyDelete
  2. xyah la ang nak tw sngt. ang kn terer bi. segan nak bgtw.huhu

    ReplyDelete