Saturday, January 11, 2014

Conteng malam..

Assalamualaikum. :)

Malam ne, dan sepanjang hari ne..alhamdulillah..
Nak bagitahu yang sem ne, akan sangat sibuk.. Terasa dari permulaannya lagi..
Housemate pun pening tgk sy, yang sekejap keluar dan balik rumah, kemudian keluar lagi..
Rasa macam da bekerjaya pula.. hehe..
Tapi, alhamdulillah, dapat juga isi2 masa dgn perkara manfaat..
at least petang td sempat juga kemas2 bilik dan berehat secukupnya..
esok pula, da mula seminggu untuk berkuliah..
musim kuliah memang musim yang memenatkan dan masa yg padat.
next week juga, waktu cuti sudah penuh terisi dgn mcm2 program.. 
oh ya, nasib ahad minggu depan cuti, jadi boleh la dapat extra rehat... hehe...

Alhamdulillah, tadi berpeluang pergi menjagi dekat pondok gajah teriak..
tempat nya sangat cantik.. Subhanallah memang sgt cantik..
dengan suasana hutan yang mendamaikan..hehe..
tak sangka dalam kwasan seperti itu, ada satu tempat pengajian agama yang dikunjungi ramai orang,
susasana pengajian juga sangat selesa dan dihidupkan dengan al-asma al-husna.
Penghayatan terhadap nama2 Allah, in shaa Allah dapat membuatkan kita lebih dekat dan tahu yang Allah sebenarnya sentiasa dekat dengan kita.

Sekarang ne, sedang berusaha untuk belajar ilmu ne..
dalam masa yg sama, sedang memikirkan macam mn nak bawa balik ke sabah,
barang2 yang da terlalu banyak dekat kedah ne.
bukan setakat buku2, pakaian dan bantal2 yang comel2 pun semakin bertambah.
nampaknya, tahun ne kena mula angkat barang balik rumah..
sikit2 lama2 kosong lah juga bilik ne.. hehe.
sebelum ne, bawa balik buku ja...
itu pun, xbanyak..
sebab tak beli luggage.. selepas ne, memang kena beli la..hehe
ok la.. tu ja untuk malam ne..
selamat malam..
Assalam.. :)

No comments:

Post a Comment