Friday, November 2, 2012

Exam...

Salam..
Alhamdulillah..
Exam kali ne, xtw kenapa la tenang semacam.. xtw nak kata ap.. exam jwb teruk ke tak, tapi perasaan sebelum dan selepas tetap sama.. Dua2nya mcm xda perasaan.. rasa mcm ok ja..
Kali ne, belajar mcm bukan untk exam.. tpi, memng nak belajar..
Seminggu sebelum peperiksaan memang risau sangat..
Oleh itu, sy study giler2 gak la yg mula2 minggu study..
dan alhamdulillah sekarang da rasa tenang walaupun exam berturut-turut..
sy tak mengharapkan yang terbaik, cuma sy harap usaha sy memberi yg terbaik..
Sebenarnya sy bersyukur sgt Allah permudahkan segalanya..
Contohnya, Edu tadi.. Yang keluar bhgian B dan C, memang antara yg sy beri perhtian..
Cuma tw2 ja la, cara jwb xpasti la betul.. cuma, sekurg2nya, sy rasa lega..
Sy study suka scr persendirian dan diam...
tpi, sy nak belajar dgn seronok.. Oleh itu, bnyk la post2 sy kat FB.. sampai ramai yg menyampah.. haha..
Sebenarnya, itu lah cara sy nak hinurkn hati..
Sy tak suka study stres dan berckp2 macam2.. mengeluh dan sebagainya..
Sy study suka dengar muzik ja.. haha..
pelik kn.. tapi... begitula kisahnya... sy dan exam kali ne.. result tak tw la..
yg penting sy lega dan tenang memanjang.. ish3... haha...
K.. nak tido dulu.. salam.. =)
Doakan exam sy.. =)

No comments:

Post a Comment