Wednesday, August 15, 2012

Sebuah Perjalanan..

Tajuk kali ne, hampir sama dgn tajuk yg sebelumnya, cuma kali ne, tajuk ne ialah berkaitan dgn sebuah perjalanan yang sy akan tempuh bermula malam ini hinggalah keesokkan harinya..

First of all, ceq nak habaq yg ceq balik naik bas. ^_^
hehe... nak kata naik bas ne best, memang best. Cuma kali ne, nak naik bas tpi sorang2.. Memang bukan first tym sorg2, cuma kali ne xtw kenapa rasa takut pula.huhu. Mungkin sebab kali ne nak berhenti kat Pudu. Pudu ne jalannya lebuh raya, saya xbiasa sgt mcm kat Duta. Kalo sebelum ne, ada saudara yg tunggu kat Pudu, tpi kali ne, sy sendiri2.huhu. Tambah2 lagi naik bas Mara.. X biasa. =(

Erm... Tpi xpe la.. mudah2an semuanya selamat. Allah kan ada. ^_^
Petang ne nak buka puasa dngn pakcik pula..huhu..
Packing barang pun xlagi.. aduh...

Ap2 pun,, sy hepy nak balik, tpi risau tu pun boleh tahan gak.
Takut xsampai airport.. hrp2 lah xtido mati kat dlm bas... hehe..
Erm.. xsabor nak jumpa bapa n adik beradik...
walaupum omwork bnyk sngt. =(
Erm.. lastly............ sy hepy sngt......
k... nak prepare untuk kelas pagi ne..
salam.. =)
...............................................................................................................................................


No comments:

Post a Comment