Wednesday, February 27, 2013

Bahagia =)

Semakin cuba difahami...
semakin rasa lain pulak..huhu...
xpe la...
malam ne sangat seronok, tenang dan damai..
Alhamdulillah..
nak tahu knp??
walaupun penat.. berjalan2..hehe..
Tapi, bahagia..
sebab... dapat beli rak buku..
skrg ne buku tersergam indah..
byangkn baucer buku ada lima helai..
4 helai, habis untuk 4 buah buku..
dan sehelai habis untuk alat tulis..
cepat je habis..
Tapi, alhamdulillah la... =)

wah... rasa bahagia sngt...
Tdi dapat mulakn dengan satu bab dalam 1 kitab ne..
nak jadikn pengisian setiap mlm dgn saudara baru dan juga rakan sebilik..

tahu tak rasa bahagia,, bila shbt kita pun suka dengan ap yg kita suka..
dya pun snggup menghabiskn baucer dengan beli kitab2 yg mahal..huhu
rasa seronok sngt.. ap lagi.. bila selalu berjemaah dan lain2.. huhu..
bukan nak menunjuk.. tapi, just nak share kn kegembiraan di hati ini..

siapa kata berkawan dngn perempuan itu tak bahagia??
No couple, pun bahagia malah lebih bahagia..
fuhh...
rasa semangat sngt malam ne..
semngt tengok buku di rak.. hehe..
baru2 ne, sy beli buku istikharah cinta..
best la...hehe..
dalam tu, Allah kata, bila kita jaga Amanah kita dengan Allah, Allah akan jaga amanah dengan kita..
Bila kita mencintai ilmu Allah, Allah akan bagi orang yang mencintai ilmu juga dengan kita.. sebab Allah xkejam. Yang penting, niat kita hanya kerana Allah.. Allah akan bantu kita dengan memberi seseorang yg sama dengan kita..

sama cita2 dan sama matlamat...=)
kenapa beli tajuk buku tu??
sebabnya, sy da konfius.. haha..
dan lastly..
sy xsedia lagi..
rasanya... sy kena belajar jdi matang lagi..
skrg masih nakal dan bnyk lagi.
lagipun, sy rasa sy masih muda..hehe.
dan.. sy nak orng sabah..
tpi, petunjuk kata bukan org sabah..hehe
tu yg susah nak terima..
haha..
gurau je k...
=)

No comments:

Post a Comment